Cursuri

Centrul nostru de perfectionare engleza-germana are o  traditie de 20 de ani in activitatea de predare a limbilor germana si engleza  si este acreditat de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Cursurile se desfăşoară conform standardelor lingvistice ale Consiliului Europei, iar nivelele de pregătire sunt identice cu cele ale formatorilor internaţionali de pe piaţa românească (MEC) şi centrele de pregătire pentru Certificate lingvistice internaţionale (A1-B2/540 ore si peste).

 

Cursurile se desfăşoară după modelul şi urmând manualele de la Oxford şi Cambridge pentru engleză, Goethe Institut (EM) pentru germană şi sunt efectuate de profesori tineri calificaţi şi cu experienţă în metodele moderne de predare.

 

Profitati de experienta si capacitatea de formare profesionalã germanã, folositi-vã de avantajele pe care o conceptie modernã de formare-perfectionare vi le pune la dispozitie.

Firma noastrã vã oferã posibilitatea de a studia când doriti si unde doriti, cãci cursul e adaptat optional la programul dumneavoastrã de angajat sau la cel familial. 

 

Cursurile se desfasoara in toata tara, la cerere si sunt sustinute de profesor de germana din Germania.

Numarul de ore si pretul se negociaza.

Asociatul unic şi administratorul societăţii, fiind de naţionalitate germană, trăind din 1984 în Germania, studiind în diverse domenii, a adus nu numai cunştiinţele necesare unei noi formări, ci şi spiritul organizatoric şi disciplina din ţările cu structură germanică, încercând astfel să implementeze o structură educativă, socială şi culturală multifuncţională şi transnaţională. Acesta a adus metode moderne de studiu şi a încercat să influenţeze pozitiv formarea şi educarea tinerei generaţii, a încercat să îi pregătească pentru o altă societate, care există în spaţiul european, poate diferită ca structură, metode şi obiceiuri cu care sunt obişnuiţi cetăţenii români. Rezultatele avute în formare se datorează şi implicării nemijlocite a administratorului şi a insistenţei cu care şi-a urmărit obiectivele educaţionale, culturale şi de schimbare a mentalităţiilor.

Cunoaştem mentalitatea populaţiei din România şi încercăm să o ajutăm să devină tot mai competitivă, mai serioasă şi mai deschisă influenţelor pozitive din exterior, căutând să le demonstrăm că nu se poate să îşi îndeplinească visurile fără cunoaştere şi pregătire serioasă.

 

Oferim şi recomandăm urmatorele forme de curs:

  • Cursuri de la A1 la B2 (540 ore) pentru a primi diploma de inscriere la universitati, doctorat, sau a fi angajat in firme straine
  • Cursuri la sediul firmelor pentru pregătirea personalului după cerinţele beneficiarului.
  • Cursuri de pregătire pentru necesarul dobândirii unor abilităţi lingvistice.
  • Cursuri pentru pregătirea examenelor naţionale (capacitate, bacalaureat, admitere, facultate).
  • Cursuri de pregătire pentru obţinerea diplomelor internaţionale (Töfel, Cambridge, Goethe).
  • Cursuri pentru scopuri specifice – afaceri, medicină, drept, ştiinţă, tehnică, – care au însă ca bază cunoaşterea limbii la un nivel mediu.

       Acreditare_germanaAcreditare_englezaCertificat_inregistrare

Inscrie-te

 

Nume (necesar)

Prenume (necesar)

Adresa (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

   

Cere detalii

 

Adresa dumneavoastra de e-mail (necesar)

Mesaj